You are not logged in
Log in
Sign up
Welcome
Mijn naam is Ben van Griethuysen , en ik ben begonnen met deze site.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage.com. Dit is een geweldig systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een prive site te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Veel dank ben ik verschuldigd aan mijn schoonvader Ir. O.B. Schrieke, die het leeuwen aandeel voor het vergaren van heel veel gegevens over de stambomen Schrieke en van Baarda bijelkaar heeft gezocht. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft, klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online gepubliceerd! Er zijn 12949 namen op onze familiesite. De vroegste gebeurtenis is geboorte van Malaric van Toxandrië (Franken) (295). De recentste gebeurtenis is overlijden van Clodwig Chlodwig Van Keulen (4500).
De site is voor het laatst bijgewerkt op Sep 16 2014 en heeft momenteel 207 geregistreerd(e) lid (leden). If you wish to become a member too, please click hier.   Veel plezier!

Go to family tree

Go to family photos
Family news
Today
Harry De Boeck joined another family site: Huisman Knight Web Site
arie Uijtterlinde joined another family site: nyborg-karlsen Web Site
Fons Glasmeier joined another family site: van den Brink Web Site
J.A.C. van Riessen joined another family site: Pesch Web Site
Yesterday
Pieter Johannes de Sterke joined another family site: van Wijk Web Site
Fons Glasmeier joined another family site: Antoine van t Veer Web Site
Ben van Griethuysen published a new version of the dsof4d_519619vp7dd4f1ee29d51f1 family tree from the Family Tree Builder
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0003854
 
Loading...
Loading...