You are not logged in
Log in
Sign up
Welcome
Mijn naam is Ben van Griethuysen , en ik ben begonnen met deze site.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage.com. Dit is een geweldig systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een prive site te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Veel dank ben ik verschuldigd aan mijn schoonvader Ir. O.B. Schrieke, die het leeuwen aandeel voor het vergaren van heel veel gegevens over de stambomen Schrieke en van Baarda bijelkaar heeft gezocht. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft, klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online gepubliceerd! Er zijn 12944 namen op onze familiesite. De vroegste gebeurtenis is geboorte van Malaric van Toxandrië (Franken) (295). De recentste gebeurtenis is overlijden van Clodwig Chlodwig Van Keulen (4500).
De site is voor het laatst bijgewerkt op Sep 2 2014 en heeft momenteel 206 geregistreerd(e) lid (leden). If you wish to become a member too, please click hier.   Veel plezier!

Go to family tree

Go to family photos
Family news
Yesterday
Mary van Leeuwarden joined another family site: Stuiver Web Site
Ben van Griethuysen updated the details of Graaf Hendrik V van Grandpré , Graaf Frederik van LIMBURG, Graaf Van Lummen and Anna Willemsdr van SANTEN in family tree dsof4d_519619vp7dd4f1ee29d51f1
Ben van Griethuysen published a new version of the dsof4d_519619vp7dd4f1ee29d51f1 family tree from the Family Tree Builder
Nico Mulders joined another family site: Verstegen Web Site
Sep 01, 2014
Elizabeth Losscher updated her profile.
Elizabeth Losscher updated her profile.
Elizabeth Losscher updated her profile.
Lucas van Heeren joined another family site: Rune Larssons släkt
Angela Jurjanz joined another family site: Familienseite
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0003837
 
Loading...
Loading...