You are not logged in
Log in
Sign up
Welcome
Mijn naam is Ben van Griethuysen , en ik ben begonnen met deze site.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage.com. Dit is een geweldig systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een prive site te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Veel dank ben ik verschuldigd aan mijn schoonvader Ir. O.B. Schrieke, die het leeuwen aandeel voor het vergaren van heel veel gegevens over de stambomen Schrieke en van Baarda bijelkaar heeft gezocht. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft, klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online gepubliceerd! Er zijn 13232 namen op onze familiesite. De vroegste gebeurtenis is geboorte van Malaric van Toxandrië (Franken) (295). De recentste gebeurtenis is overlijden van Clodwig Chlodwig Van Keulen (4500).
De site is voor het laatst bijgewerkt op Oct 24 2014 en heeft momenteel 208 geregistreerd(e) lid (leden). If you wish to become a member too, please click hier.   Veel plezier!

Go to family tree

Go to family photos
Family news
Today
(Piet ) Petrus Camillus Josephus Hageman joined another family site: Ernest Web Site
Mathijs Curfs joined another family site: Website familie van den Bosch van den Boom
Mathijs Curfs joined another family site: Lohse Web Site
Yesterday
Ben van Griethuysen published a new version of the dsof4d_519619vp7dd4f1ee29d51f1 family tree from the Family Tree Builder
Ben van Griethuysen added 9 photos to album Family photos
View more
 
Play slideshow
 
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0003926
 
Loading...
Loading...