Welcome

Jeg hedder Steen Lars Larsen og er webansvarlig for dette sted.

Dette sted blev oprettet ved hjælp af MyHeritage.com. Det er et rigtig godt system, hvor alle kan oprette et sted for deres famile og offentliggøre et stamtræ på nettet ogdele deres billeder. Hvis du har bemærkninger vedrørende dette sted, bedes du venligst kontakte mig ved at klikke på Larsen Web Site

Fars familie har den ulempe at familien ikke har haft et meget socialt liv, vi kan derfor konstatere at vi ikke kender hinanden særligt godt. Det kunne derfor være rigtigt godt hvis vi via denne vej kunne lære hinanden bedre at kende.

Min far fik en datter med sin første kone, hun hedder Kirsten. Jeg er hans andet barn, som han fik med min mor, der er hans anden kone. 

Jeg har til en start valgt at mit træ skal være af familierne Larsen, som er fiskere og stammer fra Thy / Nordjylland og er familien Langer/Larsen som er min fars gren.

Der ud over består den af min moders gren som er familien Olsen, der er opstanden på Bornholm. Min morfars familie skulle nogle komme fra Sverige, dog er jeg ikke kommet så langt tilbage.  Der er også familie kommet fra Holland. Oprindelig har familien levet af stenhuggeri. Alle på nær min moder samt hendes bror Georg levede det meste af tiden på Bornholm. Min moders Søster var dog hele livet gift med øens sidste brødkusk (Charles Mortensen) i Rønne.

Min moder fik 1 pige med sin første mand, og mig med 2 den mand min far. 

Jeg selv blev gift med en bornholmer Kirsten Jørgensen fra Rønne, vi har 2 drenge. Vor største søn Lars Erik blev født på Rønne Sygehus og den mindste søn på Frederiksberg Hospital.

Jeg udvider mit felt til at udvide træet med familien Jørgensen, der er mine børns/børnebørns mor/mormor.  Jeg vil også udvide med mine sønners svigerfamilier. 

Georg rejste til Amerika og var bager der han fik 4 børn 1 pige samt 3 drenge.

Mail gerne til mig på kast@webspeed.dk eller ring 2025 2335.

God fornøjelse!


Go to family tree
Family news
Yesterday
A site member joined another family site: Tyskefamilier Web Site
July 27, 2015
A site member joined another family site: Joan Stensbjerg Web Site
A site member updated the details of Gudrun Alice Due Larsen (født Dam.) , Kai Jørgensen. , Karen Kirstine Knudsdatter. and Jens Christian Nielsen. in family tree ham Steen - total
July 26, 2015
A site member updated the details of <Private> Larsen , *Maren Jensdatter Jochumsen (født Juul) , *Tobias Jochumsen , *Jens Ipsen. and 5 other people in family tree 4b2u1b_853769453mcg253413b0e2
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0003087