You are not logged in
Log in
Sign up
Welcome

Mijn naam is Cor Schipper .

Deze site geeft de relaties van de families Schipper, Remmé, Kensen en de Gooijer alsmede die van Pilaar, Melse en de Jonge.

Kijk niet alleen naar de stamboom en de foto´s maar lees ook eens de verhalen over sommige familieleden (Balm, Kensen) en de plaatsen waar zij gewoond en geleefd hebben (in submap verhalen bij de foto's).

Bekende verwanten zijn er genoeg: een divers gezelschap varierend van de graven van Holland, Mary Stuart, ons koningshuis, Johan van Oldenbarnevelt, Rembrandt van Rijn, Karl Marx, Anton Philips, Mees, van Hunnik, Daniel Malan (ZA) en artiesten als Willy en Willeke Alberti, Johnny Jordaan, Rijk de Gooijer en Robert Oliver Reed.

Via Alfred de Grote van Wessex wordt bewezen dat we van Adam en Eva afstammenWink.

Het onderhouden van de stamboom is veel werk. Daarbij ben ik afhankelijk van de medewerking van de leden van de stamboom. Daarom: heb je aanvullende gegevens of zie je iets wat niet klopt, geef het dan a.u.b. door. Heb je nog foto's (bij voorkeur oude!) van personen in de stamboom waarbij nog geen foto is geplaatst, of foto's die op een andere manier interessant kunnen zijn stuur die gerust op. Weet je E-mail adressen van familieleden die nog niet lid zijn van deze site dan kun je die zelf uitnodigen! Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op here om contact met mij op te nemen.

<<de stamboom Schipper-Pilaar kent momenteel een aantal fouten, Veel foto's staan verkeerd en ook is een aantal data verschoven. Onlangs is gestart met het opnieuw opzetten van de stamboom Familie Schipper.>>

De site is voor het laatst bijgewerkt op Dec 17 2014 en heeft momenteel 95 geregistreerd(e) lid (leden). If you wish to become a member too, please click here.   Veel plezier!


Go to family tree
Family news
Today
A site member updated the details of Willem Ploeger and Klasina Zonderland in family tree Familie Schipper
A site member joined another family site: Marsden Web Site
Yesterday
A site member published new versions of the Familie Schipper and Paijmans family trees from the Family Tree Builder.
A site member invited A site member to the site.
Dec 15, 2014
A site member joined another family site: Artz,Salada,Weaver Web Site
A site member updated the details of Cornelia van der Schot (de Braak) , Maria van Esch (van der Linden) , Dirk van der Linden , Cornelia Martha de Ruijter (van Dun) and 2 other people in family tree Paijmans
A site member published a new version of the Paijmans family tree from the Family Tree Builder
A site member joined another family site: Knudsen Web Site
Dec 14, 2014
A site member updated the details of Maria Christina Jacoba Mommers (Teurlings) , Anna Cornelia Verschueren (van Luxemburg) , Hendrik Cornelis de Laat , Cornelis van der Voort and 2 other people in family tree Paijmans
A site member joined another family site: Lagrand Web Site
A site member published a new version of the Paijmans family tree from the Family Tree Builder
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0007148
 
Loading...
Loading...