You are not logged in
Log in
Sign up
Welcome

Mijn naam is Cor Schipper .

Deze site geeft de relaties van de families Schipper, Remmé, Kensen en de Gooijer alsmede die van Pilaar, Melse en de Jonge.

Kijk niet alleen naar de stamboom en de foto´s maar lees ook eens de verhalen over sommige familieleden (Balm, Kensen) en de plaatsen waar zij gewoond en geleefd hebben (in submap verhalen bij de foto's).

Bekende verwanten zijn er genoeg: een divers gezelschap varierend van de graven van Holland, Mary Stuart, ons koningshuis, Johan van Oldenbarnevelt, Rembrandt van Rijn, Karl Marx, Anton Philips, Mees, van Hunnik, Daniel Malan (ZA) en artiesten als Willy en Willeke Alberti, Johnny Jordaan, Rijk de Gooijer en Robert Oliver Reed.

Via Alfred de Grote van Wessex wordt bewezen dat we van Adam en Eva afstammenWink.

Het onderhouden van de stamboom is veel werk. Daarbij ben ik afhankelijk van de medewerking van de leden van de stamboom. Daarom: heb je aanvullende gegevens of zie je iets wat niet klopt, geef het dan a.u.b. door. Heb je nog foto's (bij voorkeur oude!) van personen in de stamboom waarbij nog geen foto is geplaatst, of foto's die op een andere manier interessant kunnen zijn stuur die gerust op. Weet je E-mail adressen van familieleden die nog niet lid zijn van deze site dan kun je die zelf uitnodigen! Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op here om contact met mij op te nemen.

<<de stamboom Schipper-Pilaar kent momenteel een aantal fouten, Veel foto's staan verkeerd en ook is een aantal data verschoven. Onlangs is gestart met het opnieuw opzetten van de stamboom Familie Schipper.>>

De site is voor het laatst bijgewerkt op Apr 16 2014 en heeft momenteel 91 geregistreerd(e) lid (leden). If you wish to become a member too, please click here.   Veel plezier!


Go to family tree
Family news
Today
A site member joined another family site: STARK Web Site
Yesterday
A site member joined another family site: Kat Web Site
A site member updated the details of Heer Nicolaas van Persijn II , Elisabeth van Oije (van Zuylen van Nyevelt) , Elizabeth van Schel (Verheul) , Klaasje Ariensdr Hogerwaart (Krijgsman) and 2 other people in family tree Familie Schipper
A site member joined the site.
A site member published a new version of the Familie Schipper family tree from the Family Tree Builder
Apr 15, 2014
A site member published a new version of the Familie Schipper family tree from the Family Tree Builder
A site member joined the site.
A site member updated the details of Graaf Wilhelmus (de Schele) de Goye IV in family tree Familie Schipper
Apr 14, 2014
A site member updated his profile.
A site member joined another family site: van der Lubbe Web Site
A site member joined another family site: Stocker Web Site
A site member updated the details of Christina Rietveld (van Groen) , Cornelia Rietveld (van Noord) , Elisabeth Meurs , Jan Rietveld and 10 other people in family tree Familie Schipper
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0006707
 
Loading...
Loading...