Welcome
Jeg heter Morten Dag Staurung(Andersen) og jeg startet dette webstedet.
Dette webstedet ble opprettet ved bruk av MyHeritage.com. Dette er et flott system som lar alle som deg og meg opprette et websted for familien, selv publisere slektstrær og dele bilder på internett.  Hvis du har kommentarer eller tilbakemeldinger om dette webstedet, vennligst klikk her for å kontakte meg.

Vårt slektstre er publisert direkte på denne siden! Det finnes 92534 navn på vår nettside. Ellers har dette vokst til langt mer enn et vanlig slektstre.

Utgangspunket mitt var Hans Peder Magnus Andersen, vår første Sjøfartsdirektør's egne notater fra sine aner i Larvik, Tjølling ja hele Vestfold. Han skriver selv i sin bok 70 års tilbakeblikk utgitt på eget forlag: Min far Morten Andersen Skaara var yngst av flere barn og den første sjømann i 11 kjente slektsledd av bønder i Vestfold. Disse har han tatt med i sin scrapbok som befinner seg på NORSK MARITIMT MUSEUM på Bygdøy i Oslo. Magnus "Viking" som han også ble kalt var fetter til vår oldefar på farsiden, samtidig som han giftet seg med oldefars søster , sin kusine.  Jeg har forsøkt å bruke "Tjøllingbøkene" som mal, men distriktet er fullt av slektsgranskere så "treffene" har vært mange. Videre har vi på spinnersiden en masse slekt i Eidskog kommune og Hedmark for øvrig. Her har Eidskogsbøkene vært en hjelp ved siden av slektens notater, men også her har jeg truffet mange "forskere". Deriblandt en studie av overlevelsesevnen til innvandrer på "Finnskogen"

Men interessen for Norges eller Nordens historie har også preget mine valg. Dermed er det konglige, geistlige og andre menn og kvinner som har satt spor i historien, som  preger store deler av mitt tre.Laughing Det har vært interessant å se hvordan Norden tross alt henger sammen. Tøft har det nok vært for den "jevne nordmann" å leve i en "provins" av Danmark og Sverige gjennom flere hundre år. Skal jeg trekke frem det gjeveste, må det bli at treet bekrefter: Det fantes et NORGE før undionstiden og flere av grenene går tilbake til Vikingtiden.

Dette webstedet ble til sist oppdatert Nov 24 2015 og det har for tiden 94 registrerte medlemmer. If you wish to become a member too, please click her.   Hygg deg!

Go to family tree

Go to family photos
Family news
Yesterday
Arve Nordlie joined another family site: Hjalmarsen Web Site
Arve Nordlie joined another family site: Bagsjøberget Web Site
Arve Nordlie joined another family site: Hallingstad Web Site
Thor Egede-Nissen joined another family site: Rosenberg Web Site
Odd Ingar Valstad joined another family site: Berg Web Site
Bjørg Hansen (gift Tiller) joined another family site: Odden Web Site
Arve Nordlie joined another family site: Toreskaas/Pjaaka
Øystein Fredrik Barth-Heyerdahl joined another family site: Holmlund Web Site
Arve Nordlie joined another family site: Ringen Web Site
Odd Ingar Valstad joined another family site: Kristiansen Web Site
Nov 23, 2015
Knut Andreas Øvergaard joined another family site: Schackt Web Site
Morten Dag Staurung(Andersen) added a photo of Margretha Skardaberg :
 
Morten Dag Staurung(Andersen) added Tone Olsen Gjervoldstad (født Børusdatter V. Greipstad) , Børu Torjussen , Ingeborg Gurine Kaupang (født Haugen Kristoffersdatter) , Brynhild Olsen Rauan (født Larsdatter) and 4 other people to family tree: Staurung(Andersen) Family Tree
Dag Torkild Antonsen joined another family site: Pettersen Web Site
Eva Kristoffersen joined another family site: Gjevre Web Site
Morten Dag Staurung(Andersen) updated the details of Tone Olsen Gjervoldstad (født Børusdatter V. Greipstad) , Børu Torjussen , Anlaug (SvanlaugI Eivindson Skalberg (født Bergulfsdatter, Mela) , Eivind Herleiksson Skardaberg and 17 other people in family tree Staurung(Andersen) Family Tree
Arve Nordlie joined another family site: Slekt Arne Web Site
Øystein Fredrik Barth-Heyerdahl joined another family site: Familien Web Site
Thor Egede-Nissen joined another family site: Anderson Web Site
Nov 22, 2015
Arve Nordlie joined another family site: Roenningen Web Site
Morten Strøm joined another family site: Nygren Web Site
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0015321