You are not logged in
Log in
Sign up
Welcome

Jeg heter Hans Anders Kjærås og er født og oppvokst i Andebu i Vestfold.

Siden min inneholder 2 slektstrær. kjaras og axling.
Hatt mye nytte av Andebu Bygdebok, Våle Bygdebok, Stokke Bygdebok (på internett), Ramnes Bygdebok, Sandar Bygdebok, Hedrum Bygdebok,Tjølling Bygdebok og Stokke Bygdebok. Etter jeg begynte å bruke dette slektsprogrammet har jeg funnet mange slektninger. Ellers bruker jeg Digitalarkivet for oppslag i Folketellingene fram til 1910 og kirkebøkene på nett.
Er medlem i DIS Vestfold. Min slekt kommer først og fremst fra Andebu men har grener til Stokke, Ramnes, Våle, Sandar, Tjølling, Hedrum og Larvik i Vestfold.

Min samboer Aase Synnøve Axling fra Porsgrunn har slekt fra Arendal, Holla (Telemark), Finland og Sverige.

Tar dette med slektsgransking først og fremst som en hobby (lett å bi hekta på det) så jeg har ikke lagt så mye jobb i å dokumentere kilder til inneholdet. Derfor tar jeg forbehold om feil og ber dere som er medlemmer av min slektsside å gi meg melding hvis noe er feil.

Nyttige linker:

Vestfoldslekt: http://www.vestfold-slekt.net/

Folketellinger: http://www.rhd.uit.no/folketellinger/folketellinger.aspx

Digitalarkivet med kirkebøker:

http://www.arkivverket.no/URN:kb_read

Andebu Bygdebok: http://web.andebu.info/tema/bygdebok/

Ramnes Bygdebok 2.1:

http://www.nb.no/nbsok/nb/b94de4e23bca3721149e443c9a863706.nbdigital?lang=no#9

Ramnes Bygdebok 2.2:

http://www.nb.no/nbsok/nb/1f7ef5ece8cee43485e7f3ee3fd1fbaf.nbdigital;jsessionid=0959068E23D11B1194D8846F1894D3CC.nbdigital1?lang=no#9


Dette webstedet ble opprettet ved bruk av MyHeritage.com. Dette er et flott system som lar alle som deg og meg opprette et websted for familien, selv publisere slektstrær og dele bilder på internett. Hvis du har kommentarer eller tilbakemeldinger om dette webstedet, vennligst klikk here for å kontakte meg.
Our family tree is posted online on this site! There are 19923 names in our family site. The earliest event is the birth of Finnvid Funnen (740). The most recent event is the death of Gudrun Sofie Kjæraas (June 4 2014).
Dette webstedet ble til sist oppdatert July 28 2014 og det har for tiden 224 registrerte medlemmer. If you wish to become a member too, please click here.   Hygg deg!


Go to family tree
Family news
Today
A site member joined another family site: Eliassen Web Site
A site member joined another family site: Opheimsjorde/Hammersland
A site member joined another family site: bjørnstad Web Site
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0010282
 
Loading...
Loading...