You are not logged in
Log in
Sign up
Welcome

Jeg hedder Winnie Kristiansen og er webansvarlig for dette sted.

  • Dette sted blev oprettet ved hjælp af MyHeritage.com. Det er et rigtig godt system, hvor alle kan oprette et sted for deres famile og offentliggøre et stamtræ på nettet og dele deres billeder. Du er velkommen til at være med til at gøre siden sjov og spændende, gerne med historier og fotos. Hvis du har bemærkninger, rettelser m.m. vedrørende dette sted, bedes du venligst kontakte mig ved at klikke på here.
  • Den ældste repræsentant her på siden må være en oldefar på min mors side i 10. generation, som hed Jon Holme, som blev født 1610 i Långemåla, Rødeby, Blekinge Län, Sverige.  Yngstemanden lige nu er Louis Sylvester Kitter, vores dattersøn, som blev født d. 25.11.2011, Valby, Kbh.
  • Størsteparten af vores forfædrende familie-r var hårdt arbejdende folk,  jordbrugere, husmandsfolk og håndværkere. Ifølge familiemyten har der lige sneget sig en kendt operasanger ind som min farmors  (Emilie Martha Michelsens) far - hun og alle børnene havde jo deres eget sangkor, nogle af dem var også dygtige musikere. 
  • I Toms Familie var der lige en Bager scherfig i Nørregade  ("Der bor en bager osv"). 
  • Siden blev sidst opdateret den Apr 13 2014. Hjælp gerne til med billeder og kommentarer! Siden har i øjeblikket 14 medlem(mer). If you wish to become a member too, please click here.   God fornøjelse!

Go to family tree
Family news
Apr 13, 2014
A site member joined another family site: Behrndtz Web Site
Apr 07, 2014
A site member commented on event 49th birthday of Jens Kristiansen:
 HEJ JENS
STORT TILLYKKE MED DAGEN FRA OS BEGGE.
Har du for resten set, at jeg har fundet ud af Niels Peters og Petrines (farmor Johannes forældre) dødsdatoer? Omsider - det var også sejt.
Har du Peders mailadresse, - jeg tror at han måske kan interesse i at kikke med i jeres slægtstavle - og måske kan bidrage med noget nyt.
Hvis du har lyst, kan du jo indsætte et mere opdateret foto af dig selv. Det her er vist fra Ruths 60 års fødselsdag.
Ha' nu fortsat en god aften og hils Laise.
kh winnie 
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0001937
 
Loading...
Loading...