You are not logged in
Log in
Sign up
PremiumPlus family site
Welcome

Velkommen til slægtstræet for slægterne Bigler, Boysen, Beckmann og von der Recke. Mit navn er Leif Bigler og jeg er webansvarlig for dette sted.

Stamtræet er oprettet ved hjælp af MyHeritage.com som er et system hvor alle kan oprette stamtræ for deres slægt og offentliggøre det på nettet .

Stamtræet er påbegyndt med min fars (og farfars) slægt Bigler som udgangspunkt og den skulle angiveligt stamme fra byen Biglen Schweiz. Men den er p.t. kun ført tilbage til min tipoldefar Johan Bigler som er født i ca. 1771. men det vides ikke hvor og af hvem. Min oldefar Johan Bigler er født i 1818 og grundlagde i 1844 i København Danmarks første herrekonfektionsfabrik som blev en stor succes og overlevede i mere end 100 år. Johan og hans hustru, Karen Sofie f. Lausen fik 8 børn og efterhånden er de og deres efterkommere udførligt beskrevet her på sitet.

Jeg har også forsket en smule i min farmors slægt Boysen, og den stammer muligvis fra Tyskland. Ældste person her er møller Asmus Boysen I, født omkring 1734 - formentlig omkring Åbenrå. Hans søn, min tiptipoldefar, var også møller, hed Hans Boysen og er født 1754 i Hokkerup lige nord for grænsen til Tyskland. Han og hans slægt drev Tørning mølle i mange generationer og derefter flyttede den til Drabæks mølle hvor min farmor blev født.

Hun havde 2 brødre der udvandrede til USA, men kun den ene blev derovre (Asmus Boysen), var gift med 2 kvinder, fik 5 børn og blev medlem af Audebon County Ligislation (Amtsråd) i Iowa samt Repræsentanternes hus.

Men også min mors slægt von der Recke er interessant idet det er en gammel adelsslægt som stammer fra Westfalen i Tyskland. Den siges at være ført tilbage til 1200-tallet, men det er slet ikke lagt ind her på sitet endnu. Derimod har jeg brugt en del tid på at forske i min mormor Emmelys familie, især hendes søskende, deres ægtefæller og børn samt mine mostre og morbrødre og deres efterkommere. Nogle ægtefæller har også fået deres slægt ført op til 4 generationer tilbage. Min morfar, Andreas Beckmanns familie har været meget vanskeligere, bl.a. fordi han blev født u.f. ægteskab - oven i købet i Tyskland - men find ham selv og læs - det er en interessant historie.

Hvis du har bemærkninger eller oplysninger som kan udvide eller korrigere stamtræet er du meget velkommen til at kontakte mig ved at klikke  here.

Our family tree is posted online on this site! There are 1672 names in our family site.
Siden blev sidst opdateret den Mar 28 2015 og har i øjeblikket 131 medlemmer. If you wish to become a member too, please click here.   God fornøjelse!


Go to family tree
Family news
Today
A site member joined another family site: Olsen Web Site
Mar 27, 2015
A site member invited A site member to the site.
A site member joined another family site: Gitte Kjul Web Site
Mar 26, 2015
A site member joined another family site: Presthus Web Site
A site member joined another family site: Daroca Web Site
A site member joined another family site: Daroca Web Site
Mar 25, 2015
A site member joined another family site: Larsen Web Site
Mar 24, 2015
A site member joined another family site: Boer - de Wit Web Site
Mar 23, 2015
A site member updated her profile.
A site member joined another family site: Wiuff Web Site
A site member joined another family site: Olesen Web Site
A site member joined another family site: Wirz Web Site
Mar 22, 2015
A site member joined another family site: slaegten olischer Web Site
Mar 21, 2015
A site member joined another family site: Andersen Web Site
A site member joined another family site: modolf Web Site
A site member commented on event 12th wedding anniversary of Rudy Noachsen Scharling and Nicoline von der Recke Bigler:
 Kære Nicoline og Rudy. Hjertelig tillykke med de 12 år. Så er det jo snart kobberbryllup!!!
Knus/far/Leif 
A site member said: Der er fundet hustru til og efterkommere efter Ludvig P Bernhard Bigler, oldebarn af Johan Bigler
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0006058
 
Loading...
Loading...