You are not logged in
Log in
Sign up
PremiumPlus family site
Welcome

Velkommen til slægtstræet for slægterne Bigler, Boysen, Beckmann og von der Recke. Mit navn er Leif Bigler og jeg er webansvarlig for dette sted.

Stamtræet er oprettet ved hjælp af MyHeritage.com som er et system hvor alle kan oprette stamtræ for deres slægt og offentliggøre det på nettet .

Stamtræet er påbegyndt med min fars (og farfars) slægt Bigler som udgangspunkt og den skulle angiveligt stamme fra byen Biglen Schweiz. Men den er p.t. kun ført tilbage til min tipoldefar Johan Bigler som er født i ca. 1771. men det vides ikke hvor og af hvem. Min oldefar Johan Bigler er født i 1818 og grundlagde i 1844 i København Danmarks første herrekonfektionsfabrik som blev en stor succes og overlevede i mere end 100 år. Johan og hans hustru, Karen Sofie f. Lausen fik 8 børn og efterhånden er de og deres efterkommere udførligt beskrevet her på sitet.

Jeg har også forsket en smule i min farmors slægt Boysen, og den stammer muligvis fra Tyskland. Ældste person her er møller Asmus Boysen I, født omkring 1734 - formentlig omkring Åbenrå. Hans søn, min tiptipoldefar, var også møller, hed Hans Boysen og er født 1754 i Hokkerup lige nord for grænsen til Tyskland. Han og hans slægt drev Tørning mølle i mange generationer og derefter flyttede den til Drabæks mølle hvor min farmor blev født.

Hun havde 2 brødre der udvandrede til USA, men kun den ene blev derovre (Asmus Boysen), var gift med 2 kvinder, fik 5 børn og blev medlem af Audebon County Ligislation (Amtsråd) i Iowa samt Repræsentanternes hus.

Men også min mors slægt von der Recke er interessant idet det er en gammel adelsslægt som stammer fra Westfalen i Tyskland. Den siges at være ført tilbage til 1200-tallet, men det er slet ikke lagt ind her på sitet endnu. Derimod har jeg brugt en del tid på at forske i min mormor Emmelys familie, især hendes søskende, deres ægtefæller og børn samt mine mostre og morbrødre og deres efterkommere. Nogle ægtefæller har også fået deres slægt ført op til 4 generationer tilbage. Min morfar, Andreas Beckmanns familie har været meget vanskeligere, bl.a. fordi han blev født u.f. ægteskab - oven i købet i Tyskland - men find ham selv og læs - det er en interessant historie.

Hvis du har bemærkninger eller oplysninger som kan udvide eller korrigere stamtræet er du meget velkommen til at kontakte mig ved at klikke  here.

Our family tree is posted online on this site! There are 1521 names in our family site. The earliest event is the birth of Poul Hansen I (1643). The most recent event is the birth of <Private> Soltoft (May 12 2014).
Siden blev sidst opdateret den Oct 20 2014 og har i øjeblikket 123 medlemmer. If you wish to become a member too, please click here.   God fornøjelse!


Go to family tree
Family news
Oct 20, 2014
A site member joined another family site: elisa anne marie madsen Web Site
A site member joined another family site: elisa anne marie madsen Web Site
A site member joined another family site: Winther/Freytag
A site member joined another family site: Bloomfield Web Site
Oct 18, 2014
A site member joined another family site: Ranford Family Tree Web Site
A site member invited A site member to the site.
A site member invited A site member to the site.
A site member invited A site member to the site.
A site member invited A site member to the site.
A site member invited A site member to the site.
A site member joined another family site: Høiberget klanen
Oct 17, 2014
A site member commented on event 40th birthday of Jakob Juhl:
 Hej Jakob
Hjertelig Tillykke med den runde dag, jeg håber du bliver fejret på behørig vis.
Håber det går godt i Andorra med din lille datter som vel efterhånden bliver større.
Jeg har selv haft fornøjelsen af at blive farfar for første gang i år, til en dreng som trives fantastisk, på trods af at han er født 6 uger for tidligt.
Ja vi har jo ikke været i nærheden af Andorra endnu, det nærmeste jeg har været er at jeg pt. arbejder - og har gjort det siden februar i år - på Novo Nordisk's fabrik i Chartres 80 km sydvest for Paris. Jeg regner med at vende mere permanent tilbage til DK omkring juletid.
Ha' nu en rigtig god dag og hils den del af familien du ser i anledning af dagen
KH Fætter Jens 
A site member joined another family site: Topp & Thomsen Web Site
Oct 16, 2014
A site member joined another family site: Egeter Web Site
Oct 15, 2014
A site member joined another family site: Friis, Porsborg og Sandager-Laursen
Oct 14, 2014
A site member joined another family site: Solheim Hansen
A site member joined another family site: Webseite der Familie STARK - Österreich-Wien
Oct 13, 2014
A site member joined another family site: Peter A J Web Site
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0005526
 
Loading...
Loading...