You are not logged in
Log in
Sign up
PremiumPlus family site
Welcome

Velkommen til slægtstræet for slægterne Bigler, Boysen, Beckmann og von der Recke. Mit navn er Leif Bigler og jeg er webansvarlig for dette sted.

Stamtræet er oprettet ved hjælp af MyHeritage.com som er et system hvor alle kan oprette stamtræ for deres slægt og offentliggøre det på nettet .

Stamtræet er påbegyndt med min fars (og farfars) slægt Bigler som udgangspunkt og den skulle angiveligt stamme fra byen Biglen Schweiz. Men den er p.t. kun ført tilbage til min tipoldefar Johan Bigler som er født i ca. 1771. men det vides ikke hvor og af hvem. Min oldefar Johan Bigler er født i 1818 og grundlagde i 1844 i København Danmarks første herrekonfektionsfabrik som blev en stor succes og overlevede i mere end 100 år. Johan og hans hustru, Karen Sofie f. Lausen fik 8 børn og efterhånden er de og deres efterkommere udførligt beskrevet her på sitet.

Jeg har også forsket en smule i min farmors slægt Boysen, og den stammer muligvis fra Tyskland. Ældste person her er møller Asmus Boysen I, født omkring 1734 - formentlig omkring Åbenrå. Hans søn, min tiptipoldefar, var også møller, hed Hans Boysen og er født 1754 i Hokkerup lige nord for grænsen til Tyskland. Han og hans slægt drev Tørning mølle i mange generationer og derefter flyttede den til Drabæks mølle hvor min farmor blev født.

Hun havde 2 brødre der udvandrede til USA, men kun den ene blev derovre (Asmus Boysen), var gift med 2 kvinder, fik 5 børn og blev medlem af Audebon County Ligislation (Amtsråd) i Iowa samt Repræsentanternes hus.

Men også min mors slægt von der Recke er interessant idet det er en gammel adelsslægt som stammer fra Westfalen i Tyskland. Den siges at være ført tilbage til 1200-tallet, men det er slet ikke lagt ind her på sitet endnu. Derimod har jeg brugt en del tid på at forske i min mormor Emmelys familie, især hendes søskende, deres ægtefæller og børn samt mine mostre og morbrødre og deres efterkommere. Nogle ægtefæller har også fået deres slægt ført op til 4 generationer tilbage. Min morfar, Andreas Beckmanns familie har været meget vanskeligere, bl.a. fordi han blev født u.f. ægteskab - oven i købet i Tyskland - men find ham selv og læs - det er en interessant historie.

Hvis du har bemærkninger eller oplysninger som kan udvide eller korrigere stamtræet er du meget velkommen til at kontakte mig ved at klikke  here.

Our family tree is posted online on this site! There are 1449 names in our family site. The earliest event is the birth of Poul Hansen I (1643). The most recent event is the birth of <Private> Juhl (May 12 2014).
Siden blev sidst opdateret den July 31 2014 og har i øjeblikket 116 medlemmer. If you wish to become a member too, please click here.   God fornøjelse!


Go to family tree
Family news
Today
A site member joined another family site: Jørgensen/Hansen Web Site
Yesterday
A site member joined another family site: Van der Velde Web Site
A site member joined another family site: Buss Web Site
July 29, 2014
A site member joined another family site: Johansen Web Site
A site member joined another family site: Knudsen Web Site
July 28, 2014
A site member joined another family site: per.jakobsen57 Web Site
July 27, 2014
A site member joined another family site: garsteveld Web Site
July 25, 2014
A site member joined another family site: Naldal Web Site
A site member joined another family site: De Vuyst Web Site
July 24, 2014
A site member joined another family site: Portal Family Zmyslony Fraternity
July 23, 2014
A site member joined another family site: M Karlsson Web Site
A site member joined another family site: Henriksen Web Site
July 22, 2014
A site member invited A site member to the site.
A site member invited A site member to the site.
July 21, 2014
A site member joined another family site: Petra Steffens-Neumann
A site member joined another family site: Wallin Web Site
July 19, 2014
A site member joined another family site: Peilicke Web Site
July 18, 2014
A site member joined another family site: Website van de familie Moes
July 17, 2014
A site member joined another family site: Krienke Web Site
July 15, 2014
A site member commented on event 44th wedding anniversary of Leif Starinsky von der Recke Bigler and Bodil Marie Henriksen:
 44år... godt gået. Stort tillykke 
July 14, 2014
A site member joined another family site: Krienke Web Site
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0005180
 
Loading...
Loading...