Welcome
Olen tämän sivuston perustaja Erkki Nenonen .

Sivusto on luotu käyttäen MyHeritage.com:ia. Tämä hieno ohjelma tekee mahdolliseksi sen, että minunlaiseni henkilöt voivat tehdä oman perhesivuston, rakentaa sukupuun ja jakaa perheen valokuvia. Jos haluat kommentoida sivustoa tai antaa palautetta, ole hyvä, klikkaa here ottaaksesi yhteyttä.
Our family tree is posted online on this site! There are 22301 names in our family site.
Tämä sivusto on päivitetty viimeksi May 3 2015 ja sillä on 115 rekisteröitynyttä käyttäjää. If you wish to become a member too, please click here.   Viihtymisiä!

 

Aloitin tämän sukupuun tekemisen jouluna 2010 ja nyt keväällä 2014 sukupuu alkaa olla pitkälti niissä puitteissa, joihin olen matkan varrella sen tavoitteet asettanut. Suorien esivanhempieni lukumäärää en ole laskenut, mutta niitä on ainakin 700 kirjattuna.

Joistakin 1700-luvulla eläneistä esivanhemmista olen kartoittanut jälkipolvet 1900-luvun alkuvuosiin asti. Näitä ovat mm. puhtaan isälinjani Erkki Matinpoika Ylinen (1697-1779) Sahalahden Isolahdesta, jonka poika meni vävyksi Teiskon Värmälään, Erkki Matinpoika Värmälä (1702-1745), Längelmäen nimismies Antti Coveen (1684-1757), Erkki Heikinpoika Kolhi (1729-1789) Kuorevedeltä ja Olavi Matinpoika Kantala (1703-1774) Ruovedeltä. Äitini Pohjanmaan sukua olen myös kartoittanut jälkipolvien osalta, mutta en aivan niin systemaattisesti kuin vähemmän tutkittua isäni puolen sukua.

Omien esivanhempieni lisäksi sukupuuhun on kirjattu kälyjeni esivanhempia, isäni siskojen esivanhempia ja täyskaimani Juupajoen Anttilan Erkki Nenosen esivanhempia, mutta en näiden jälkipolvia. Myös vaimoni Tarja Kettusen esivanhemmat on sukupuussa ja hänen kanssaan kuulumme samaan Suomen suurimpaan tallennettuun sukupuuhun eli Sursill-sukuun.

Lähteinäni on pääosin olleet SSHY:n ja Arkistolaitoksen digitaaliarkiston seurakuntien kirkonkirjat (rippikirjat, syntyneet, kuolleet, vihityt, muuttaneet jne), joihin on pääsy omalta kotikoneelta, Hiski-tietokanta, MyHeritage-yhteisön sukupuut ja monet painetut tai digitaaliset julkaisut. Lähteet olen pyrkinyt dokumentoimaan mahdollisimman kattavasti ja huolellisesti, esimerkiksi jokainen muutto ja merkintä rippikirjoissa on kirjattuna. Kaukaisistenkin sukulaisten elämästä saa näin paremman kuvan kuin vain kirjaamalla pelkät syntymä- ja kuolinajat ja -paikat, kuten monissa sukupuissa askeettisesti merkitään. Toisaalta näin tarkka dokumentointi mahdollistaa tietojen nopean tarkistamisen ja kesken jääneiden sukuhaarojen löytämisen.

Oman haasteensa tuo ruotsinkielisten kirkonkirjojen nimien suomentaminen, joissa olen pyrkinyt noudattamaan alan vakiintunutta standardia, mutta jossain määrin myös myötäilemään paikallisia käytäntöjä. On huomattava, että sukunimilaki on ollut voimassa vain 90 vuotta, joten ihmisten sukunimet 1700-1800-luvulta ovat talonnimiä tai ammattinimiä ja olen pyrkinyt käyttämään niitä sukuhistorioissa vakiintuneella tavalla. Sukunimiä esiintyy vanhoissa asiakirjoissa yleisesti,  mutta niitä käytettiin maaseudulla epävirallisesti ikään kuin osoitteina. Talot pysyivät sen sijaan nimisinään, isännät ja suvut vain vaihtuivat. Varsinkin Tampereen seudulla oli tavallista, että kotoaan lähteneet lapset ottivat kukin oman sisaruksistaan eriävän sukunimen.

Kotitaloni savolaistyyppinen nimi Nenonen juontanee Ruovedelle, jossa on 1500-luvulla Savosta muuttaneita Nenosia, joille emme ole läheistä sukua (tosin isoäitini Amanda Kantalan yksi varhaisimmista esiäideistä on Anna Heikintytär Nenonen Ruovedeltä). Yrityksistäni huolimatta en ole saanut selville, mistä kotitaloni ensimmäiset asukkaat Matti ja Maria Nenonen olivat lähtöisin. Heillä ei ollut perillisiä, mutta nimensä he jättivät talolle perinnöksi.

Oma sukuni tuli Oriveden Nenoselle vuoden 1850 paikkeilla Teiskosta, kun Värmälän Niemikartanon toiseksi vanhin poika Erkki Matinpoika perheineen muutti tilalle oltuaan sitä ennen usean Oriveden alueen kantatilan isäntänä (Teiskon Pänkälä, Onnistaipaleen Laurila, Sukkilan Mattila, Höyteen Kanttila, Rajalahden Kamppari/Horma, Siitaman Laurila eli Sipilä ja Ruokonen). Nenosen talonkin hän ehti myydä ennen hukkumistaan vuonna 1860, mutta hänen poikansa Erkki Malakias osti talon takaisin vuonna 1868 tultuaan täysi-ikäiseksi.

Isän puolelta suvun esivanhempia on Teiskon lisäksi mm. Oriveden Pitkäjärveltä ja Längelmäeltä (Amanda Natukan kautta) ja Ruovedeltä/Kuorevedeltä (Amanda Kantalan kautta). Tässä kohden on huomattava, että nykyiset Natukat ja Kantalat eivät ole kovin läheistä sukua, jos ollenkaan.

Sukututkija Jalmari Finnen kirjoittaman huvinäytelmän Pitkäjärveläiset oikeuden pöytäkirjoihin perustuvat tapahtumat sijoittuvat Natukan taloon ja näytelmän henkilöistä nimismies Antti Coveen ja hänen tyttärensä Susanna Natukan emäntänä ja poikansa Juha sekä miniänsä Regina kuuluvat kaikki sukuni suoriin esivanhempiin. Viime aikoina on selvinnyt, että myös näytelmän sankarin Heikkilän Martin isä kuuluu esivanhempiini.  

Presidentti Juho Kusti Paasikivi kuuluu myös em. Längelmäen nimismiehen Antti Coveenin jälkipolviin poikansa Oriveden lukkarin Aleksander Coveenin tyttären kautta ja on sitä kautta kaukainen sukulaiseni. Ministeri ja presidenttiehdokaanakin ollut Pekka Haavisto kuuluu Värmälän sukuhaaraani.

Äitini puolelta juuret löytyvät Laihialta (Matti Trompari (Wiik)) ja Isokyröstä (Maria Trompari). Erään esivanhempien linjan päästä löytyy Nuijasodan päällikkö Jaakko Ilkka Ilmajoelta ja äitilinjan päästä Christina Östenintytär Sursill. Äitini sukuun kuuluu useita nimekkäitä henkilöitä, esimerkkeinä Ilmari Turja ja Jorma Ollila.

Olen teettänyt itsestäni DNA-tutkimuksen. Sen mukaan isälinjani haploryhmä on koodinimeltään I--L258. Tämän haplotyypin I variantteja tavataan eniten Skandinaviassa ja erityisesti viikingeillä. Toisaalta tiedetään, että tämä nimenomainen aliryhmä I-L258 on kotiutunut Suomeen jo ennen viikinkiaikaa ja sitä tavataan etupäässä vain läntisessä Suomessa. Olen merkannut kaukaisimmaksi isälinjaiseksi esi-isäkseni Tuomas Markunpoika Laurilan (k.1661) Eräjärveltä. Äitilinjani mtDNA-haploryhmän koodinimi on J1c7a, jonka ns. Sursill-varianttiin kuuluvat noin 10 testattua ovat lähinnä suomalaisia ja ruotsalaisia. Tämä testitulokseni on yleisen sukututkimuksen kannalta merkittävä, koska niin moni suomalainen kuuluu Sursill-sukuun (mutta vain kovin harvan äitilinja johtaa Sursill-sisarusten äitiin).   

Suvun valokuvia löytyy myös julkiselta sivustolta  erkinsuku.kuvat.fi  (klikkaa linkkiä!) ja sieltä suojatut kansiot saa auki salasanalla salasuku.

 

 


Go to family tree

Go to family photos
Family news
May 03, 2015
Erkki Nenonen published a new version of the nenonen_erkki family tree from the Family Tree Builder
Apr 29, 2015
Sami Huhtiniemi joined another family site: Järvinen Web Site
Apr 28, 2015
Vilho Lehmusvuori joined another family site: Järvinen Web Site
Apr 26, 2015
Heidi Hakala joined another family site: Rajala Web Site
Apr 23, 2015
Matti Mikkonen joined another family site: hede Web Site
Erkki Nenonen published a new version of the nenonen_erkki family tree from the Family Tree Builder
Apr 22, 2015
Arla Pajunen joined another family site: Huotari Bureau Web Site
Timo Kallioniemi joined another family site: Järvinen Web Site
Jarmo Lylyoja joined another family site: Järvinen Web Site
Apr 21, 2015
Erkki Nenonen published a new version of the nenonen_erkki family tree from the Family Tree Builder
Apr 20, 2015
Erkki Nenonen published a new version of the nenonen_erkki family tree from the Family Tree Builder
Apr 19, 2015
Jorma Järviö joined another family site: Närhi Web Site
Apr 18, 2015
Erkki Nenonen published a new version of the nenonen_erkki family tree from the Family Tree Builder
Apr 16, 2015
Erkki Nenonen published a new version of the nenonen_erkki family tree from the Family Tree Builder
Apr 15, 2015
leena kalaja joined another family site: Andreas Stenbergs familj Web Site
Apr 14, 2015
Vilho Lehmusvuori joined another family site: Silpola Web Site
Erkki Nenonen published a new version of the nenonen_erkki family tree from the Family Tree Builder
Erkki Nenonen added the photo Toivo to album Perhekuvat
 
Apr 12, 2015
Else Latvala updated her profile.
Markku Ilus joined another family site: Hakala Makkonen Kasittula Tuomisto
Apr 08, 2015
leena kalaja joined another family site: hede Web Site
Apr 07, 2015
Vilho Lehmusvuori joined another family site: Matka historiaan Web Site
Apr 01, 2015
Arla Pajunen created a new family site: Pajunen Family Site (23andMe)
Arla Pajunen created a new family site: Pajunen Family Site (23andMe)
Mar 25, 2015
Markku Ilus joined another family site: Wijkman Web Site
Mar 20, 2015
Arla Pajunen joined another family site: Carlson Family Site (23andMe)
Mar 19, 2015
Risto Jaakko Husa commented on event 81st birthday of Risto Jaakko Husa:
 Hei jälleen!
Näin tämä sukulaistietämys laajenee. Sukututkimukseen hurahtaminen on harrastus, johon uppoutuu syvälle. Puheenjohtajana sen hyvin tiedät.
Husan sukuseura perustettiin 1975, kokouksia joka 5. vuosi. Suku lähtee Pellon 1. maakirjasta 1539, Ruotsin Junosuvantoon (Pajala) esi-isämme muutti n. 1640 (nimi Mukka), 1700-l lopulla kolme Mukan veljestä ajeli tervalautalla Tornionjoen alajuoksulle ja nuorimmasta tuli Karunkiin ensimmäinen Suomen puolen esi-isämme. Sukumme laajeni nopeasti ja 1800/1900 luvun vaihteessa 6 isoisäni sisarusta muutti Amerikkaan. Nykyisin tihein rypäs Seattlen tienoilla. Ovat innokkaasti käyneet sukukokouksissa (2010 mukana 18).
Aion heinäkuussa jättää varapuheenjohtajan tehtävät nuoremmille.
Saimme eilen vaimoni Hillevin kanssa kirjepostia Sarfvikin jäseneltä, serkultani Aulis Aholta (puoliso Raksu), joiden lähinaapuruudessa asuimme 3 viikkoa marraskuussa Aurinkorannikon Mirafloresissa. Kirjeessä oli paljon tietoa Esp. asuntomarkkinoista ja laskevista hinnoista. Emme kuitenkaan innostu asiasta. Olemme usein pelanneet mm. Mirafloresissa, mutta nyt on Esp. innostus hiipumassa.
Toivo-isä puhui usein Mateli Kuivalattaresta ym. sukuasioistanne. Tosi mielenkiintoista, kun samaan aikaan muistellaan täällä Nokialla Tapsa Rautavaaraa. Nokia-Seura järjestää vuosittain musiikkijuhlan Rautavaaran syntymätorpan pihapiirissä. Nyt 100-v. juhlana.
Tuulikki-äiti ja Helmi Hildur - äitini olivat hyviä ystäviä. Äitini yllättävän kuoleman jälkeen isäni lahjoitti Härmän puvun Tuulikille, joka puolestaan palautti sen Hilleville. Ihmekuvioita.
E-mailosoitteeni on husaristo@gmail.com.
Viestitapaamisin
Risto 
Pekka Sakari Kärki commented on event 81st birthday of Risto Jaakko Husa:
 Hei, näin nämä viestit sinkoilevat!
Hienoa, että vielä pystyt laskettelemaankin. Mekin olimme parin tuttavapariskunnan kanssa kerran, n. 70-luvun alussa Sallan Pyhätunturin kupeessa Sallan Eräveikkojen kämpällä ja hiihtelimme pitkiä reissuja mm. Aatsingin suuntaan, kun kunto oli vielä kolmekymppisenä hyvä. Nyt on vauhti hiipunut ja hiihtelen mieluummin tasamaata (jos vain olisi lunta).
Mekin golffaamme innokkaasti Maaritin kanssa. Eiköhän kenttämme Sarfvikissa aukea pikapuoliin. Mukavaa! Golfuraa 26 vuotta. Jos olet joskus mailojen kanssa Helsingissä, mennään pelaamaan kierros.
Myös sukuasiat ovat agendalla. Kärjen suku ei ole järjestäytynyt, mutta junailin pari vuotta sitten Hinsalaan, Kärjen suvun vanhoille sijoille kärkeläisten sukukokouksen. Leikkaan sukuhaaramme on vain meidän kolmen, Anna-Liisan s. 1937) Kalervon (s. 1945) ja minun varassa. Tromparin sukuhaara, joka meidätkin liittää samaan sukupuuhun, on valaistunut My Heritage-sivujen kautta. Lapsuudesta kyllä muistan hyvin Tromparin. Juho T. oli siis äidinäitini Anna-Liisa Leikkaan veli, kotoisin Laihian Käyppälän Wiikin (Miskalan) talosta.
Isäni äidin puolelta olen Kurvisten sukua ja olen sukuseuran neuvoston puheenjohtaja. meillä on myös heinäkuun alussa sukukokous., Ilomantsissa, jossa suku juontaa mm. Mateli Kuivalattareen, Kantelettaren runoja Lönnrotille laulaneeseen taitajaan, joka oli siis isäni äidin isän äidin äiti.
Sähköpostini on pekka.karki@kolumbus.fi ja puh. 0405544737. Kerro sinäkin osoitetietosi.
Terveisin, Pekka 
Risto Jaakko Husa commented on event 81st birthday of Risto Jaakko Husa:
 Hei Pekka!
Kiitos onnitteluistasi ja yllättävästä kontaktin otosta. Kasinolla ylittyi Berliinissä vuosi sitten, eilen oli paljon rauhallisempaa. Sen verran jäsenet vielä liikkuvat, että pian jälleen avautuu Nokia River Golf (golfura lähes 25 vuotta), mutta sitä ennen teemme perinteisen Sallatunturi-reissun, jolloin viikon verran laskettelen tunturin rinteillä, vain 60 kilsan päässä Alakurtista..
Leikkaassa todella tapasimme, muistaakseni 1956, mutta olemme myöhemminkin keskustelleet - Kivenlahden Kaupunkiopistolla. Olimme eri seminaareissa, minä Nokian kaupunginhallituksen edustajana.
Tein pääurani Nokian lukiossa, mutta 50 vuotta olin luottamushenkilönä mukana Nokian kunnallisasiain hoidossa keskeisissä tehtävissä.
Varmaan keskustelimme myös museoasioista; Nokia-Seuran (puheenjohtajana yli 30 v.) seuralla oli jatkuvasti meneillä työläitä rakennushankkeita. Toinen "museoprok-
ti" oli Husan suvun kantatalon, Rantahusan, saneeraaminen ja ylläpitäminen Karungissa (Tornio siis piti kesäisin paikkansa). Osakuntaystäväni A. Kopiston jeesaamana saimme Museovirastolta avustuksen päärakennuksen (1700-luvun puolivälistä) kattamiseen 1990 tienoilla.
Husan suursuvun tutkimusta olen harrastanut 50 vuotta ja julkaissut mm. 2 sukukirjaa. Seuraava sukukokous 4-5.7. 2015 Torniossa ja Karungissa.
Kalervon kanssa juttelin joku vuosi sitten Nokian Maatialan ent. pappilassa, kun hän puhui isän sävelllystyölöydöistään.
Asuin perheeni kanssa 1959-60 puolitoista vuotta Munkkivuoressa. Kävin silloin muutamia kertoja Munkkiniemen puistotie ykkösessä, mm. silloin, kun Kalervo oli juuri loukannut kätensä Linnanmäen pyörivässä laitteessa.
Tässä nostalgisia muistoja aina Laihialta saakka. Neljä kesää asuin tätini luona Rudon Ekolassa, kun harjoittelin media-alaa Vaasa-lehden toimituksessa.
Kiitos viestistäsi ja maukkaita eläkepäiviä.
Risto 
Mar 18, 2015
Pekka Sakari Kärki commented on event 81st birthday of Risto Jaakko Husa:
 Terve Risto ja onnea. Olet silloin tällöin tullut mieleeni kun muistan miten tapasimme anno dazumal Laihialla Leikkaassa. Olemmehan kai pikkuserkut. Emme olekaan sen koommin tavanneet.
Minulla on sellainen mielikuva, että sinä olit työelämässä historian opettaja ja asuit Torniossa. Onko oikein? Minäkin opiskelin historiaa ja päädyin Museovirastoon, missö tein koko työurani, 42 vuotta.
Voitko 81 vuotta täyttäessäsi hyvin? Varmaan vanhuus jo antaa merkkejä. Minunkin vointini on ikään (74) nähden kohtuullinen. Eläkkeellä on mukavaa.
Mainio tämä Nenosen sukupuu. Valtava aineisto on sinne kerätty.
Hyvää kevättä sinulle
Pekka (Kärki) 
 
View older news
News articles
Important:Kainuun Clemettiset/Klemettiset/Lemettiset/Klemetit/Lemetit
Posted by: Arla Pajunen on Mar 16 2014 06:36

Hei kaikille sukututkijoille!

Olemme yhdessä Jaana Lukkarin ja Veli Holapan kanssa perehtyneet Sotkamon Tipasojan Klemettien 1600- luvulla syntyneisiin sekä 1700-luvun alkupuoliskolle ja saaneet aikamoisen mullistuksen aikaan sivustollani Pietari Kovalaisen jälkeläiset olevaan sukupuuhun. Pyydänkin teitä kaikkia Klemettien tutkijoita vertaamaan omia tietojanne tähän nyt korjaamaani sukupuuhun. Valitettavasti en ole osannut lisätä lähteitä, koska käytän vain tätä Myheritagen online-versiota, mutta pyydettäessä annan mielelläni tietoja, mihin lähteeseen perustuen olemme päätyneet siihen, mitä nyt sivustollani esitän. Tietysti otan mielelläni kannanottoja näkemykseeni/näkemykseemme.

Laitan tähän nyt vinkkejä sukutauluista, joihin on tullut muutoksia tai lisäyksiä.

Tuomas (Thomas) Erkinpoika Klemettinen (1620-1690) ja Riitta (Brijta) Torvettaren lapsista:

Erkki (Erich) Tuomaanpoika Klemettinen (1674-1713) pso Valpuri Pohjolatar (1670-1722) lapsia ovat Riitta (Brita), Erkki (Erich) ja Tuomas Thomas s. 1696 Sotkamo k. 22.9.1769 Utajärvi pso 30.3.1729 Muhos Anna Simontytär Kukkonen, Aitamurto s. 29.7.1701 Muhos k. 30.3.1729 Muhos. Ja heillä neljä lasta, joiden jälkipolvia olen myös kirjannut. Nämä ovat uutta tietoa!

Sitten, Huomatkaa! Erkki (Erich) Erkinpoika Klemettinen (1645-1675) ja pso Kaisa (Carin) Mikontytär Kurottaren lapset: Erkki (Erich), Mikko (Michel) ja Tuomas (Thomas)! Tässä yhteydssä on otetava käsittelyyn myös Erkki Erkinpoika Klemettisen (1645-1675) noin vuonna 1647 Sotkamossa syntynyt veli Antti (Anders) ja hänen vaimonsa Anna Ukotar s. noin 1660. Antti mainitaan vuonna 1679 torpparina Tipasojalla. Tiettävästi (ainakaan tähän päivään mennessä) Antin ja Annan avioliitto oli lapseton, joten he ottivat luokseen 1675 kuolleen Erkki-veljen kolme lasta siis Erkin, Mikon ja Tuomaksen. Nämä pojat on usein esitetty Antti Klemettisen ja Anna Ukottaren lapsina, vaikka rippikirjassa 1698 - (1711) ne on mainittu Antti Clemettisen veljenpojiksi. Siis Antti ja Anna huolehtivat Antin veljenpojista Erkistä, Mikosta ja Tuomaksesta.

Veljeksistä vanhin Erkki (Erich) Erkinpoika Klemettinen (1665-1707) jäi vaimoineen Reeta (Margareta) Kanattaren (k. noin 1707) kanssa asumaan Tipasojan Klemettilää lapsineen.

Keskimmäisestä pojasta Mikko (Michel) Erkinpoika Klemettinen (1667-1734) tulee sotilas ( henkikirja 1698) ja viljelee yhdessä veljensä Tomasin ja isäntänä olevan veljensä Erik Erikssonin kanssa Antin entistä torppaa. Tämän Mikon ja Liisa Laurintytär Parkittaren (1663-1740) pojan Erkki (Erich) Mikonpoika Klemettisen ja puolisonsa Kaisa (Carin) Sigdridintytär Korhottaren jälkeläiset ovat varmasti ne eniten tunnetut Sotkamon Klemettisistä. Samoin 1712 syntynyt Mikko Mikonpojan jälkeläiset.

Mutta, mutta - Mikko Erkinpoika Klemettisellä ja Liisa Parkittarella on myös tytär Kaisa (Carin). Tästä tyttärestä ei ole mitään merkintöjä Sotkamon rippikirjoissa. Kun taas Nurmeksesta löytyy Carin Mikontytär Klemettinen, joka on haudattu Nurmeksessa 12.12.1742 yhdessä nimettömän tyttärensä kanssa. Olen kytkenyt nämä kaksi Kaisaa yhdeksi ja samaksi henkilöksi sillä perusteella, että Kaisan setä Tuomas Erkinpoika Klemettinen muutti Sotkamosta 1700 "Karjalaan". Miksi ei Kaisa olis seurannut setäänsä sinne?

Palataan Erkki Erkinpoika Klemettisen ja Kaisa Mikontytär Kurottaren orpoihin poikiin. Näistä nuorin poika, nimeltään Tuomas Erkinpoika Klemettinen (1670-?) mainitaan vuoden 1699 henkikirjassa torpparina Sotkamon Tipasojalla. Suraavassa henkikirjassa vuosi 1700 Klemettilän torppari Tomas Klemettinen on mennyt Karjalaan. Nurmeksen Saramojärveltä löytyy Tuomas Erkinpoika Klemettinen, joka on avioitunut Marketta Lattusen kanssa ja saanut Nurmeksessa hänen kanssaan kaksi poikaa, jotka ovat Tuomas Tuomaanpoika Klemettinen (1706-1754) ja Erkki Tuomaanpoika Klemettinen (1710-1745). Isä Tuomas on ilmeisesti kuollut nuorimman pojan syntymän jälkeen, koska äiti Marketta Lattunen on mennyt uusiin naimisiin Olli Kammosen kanssa (1682-1742) ja saanut yhteisen pojan Olli Ollinpoika Kammosen 1714.

En ole tutkinut tätä Nurmeksen haaraa toista sukupolvea pidemmälle, mutta Hiskin mukaan Klemettiset näyttävät olevan hyvin elinkelpoisia Pohjois-Karjalan läänissä.

Muhoksella/Utajärvellä Klemettiset jatkuvat nimellä Aitamurto, heitäkään en vielä ole kovin pitkälle saanut sukupuuhun lisättyä.

Toivonkin teiltä kaikilta kannanottoa näihin uusiin käänteisiin, joita tällä ylläpitämälläni Myheritage-sivustolla on näiden Klemettisten kanssa nyt tahtunut.

Innokasta sukututkimuskevättä kaikille toivottaen

Arla Pajunen

0 Comments|19 Views|View full article
Visits
0009265
 
Loading...
Loading...