Welcome
Jeg hedder Inge Pedersen og er webansvarlig for dette sted.

Jeg begynde på dette bare for tidsfordrivUndecided, men blev fanget især da jeg fandt ud af at jeg fra min svigermor slægt kunne komme langt tilbage, dette har så gjort at jeg ikke er nå det til min svigerfars side, ej heller min egen families slægt på fars eller min Mormors side. Min største glæde jeg har haft ved dette er dog, at jeg er blevet kontaktet af Lydia, som jeg deler tipoldeforældre, som har fortælle mig en masse om en del af familien jeg ikke selv havde regnet med at kunne finde noget på. Så jeg takker Lydia af hele mit hjerte.

 Jeg håber at du der er på besøg kontakter mig hvis der er noget stort eller småt du kan hjælpe med.

Det er ikke de store interessante ting jeg har fundet, min side er der flest bønder, jaaa der kom vis lige en enkel krybskytte ind i stamtræet, men han blev da aldrig dømtInnocent. Men ellers er der mest "interessante" nok at min oldefar Oluf, mormors far, boede ved helveds port, men om det var indenfor eller uden for ved jeg ikkeWink, til dem der ikke ved hvor den ligger er det ved Borød Flinterup, Lynge, Sorø. På svigermors side er den meste interessante jo nok Aslug Kraka Sigurdsdatter født: Sigurdsson det er en rigtig askeport historie. Den kan du læse i stamtræet under hendes Biografi.God fornøjelseDette sted blev oprettet ved hjælp af MyHeritage.com. Det er et rigtig godt system, hvor alle kan oprette et sted for deres famile og offentliggøre et stamtræ på nettet ogdele deres billeder. Hvis du har bemærkninger vedrørende dette sted, bedes du venligst kontakte mig ved at klikke på her.
Mit stamtræ findes online på denne side. Der er 6417 navne på stamtræet.
Siden blev sidst opdateret den July 28 2015 og har i øjeblikket 33 medlem(mer). If you wish to become a member too, please click her.   God fornøjelse!

Go to family tree
Family news
Yesterday
A site member joined another family site: Nettsiden til familien Johansson
A site member joined another family site: Nautico Web Site
A site member published a new version of the inge family tree from the Family Tree Builder
A site member updated the details of Adelheid von Gleichen - Tonna (født von Orlamünde) , Iver Erlingsen Berge , Margrethe Erlingsen Berge (født Thorbergsdatter) , Kristine Amalie Henningsen (født Juul) and 5 other people in family tree inge
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0003028