Welcome

Velkommen til  Steinar Høseggen s slektsregistreringer, og vær velkommen til å gå igjennom slektstreet. Dersom du er i slekt med noen av de som er registrert, vil du finne mange interessante tråder bakover i tid.

I tillegg til mitt eget slektstre, har jeg også slektsregistreringer om min kjære Grete Komissar. Selv som det er sparsomt med opplysninger om hennes slekt, har vi funnet en slektstråd som viser at vi i 12. slektsledd har samme ane.  Gretes slektstre vil du kunne lese ved å klikke på <privat> Komissar.

Min mors, Marit Bye, slekt er i hovedsak fra Namdalen, og med forholdsvis mange registreringer bakover til 1650-1700. Her er vi innom store Namdals-slekter som Ekker, Seem, Strand, Romstad, o.fl, men også tråder til slekter i Snåsa, Verdal og Jemtland.

Min fars, Rolf Olav Olsen, slekt føler jeg har sitt tyngdepunkt i Røros, f.eks i slektene Høsøien og Galåen, og andre kjente slektsnavn fra Røros. Men det er også tråder til andre kommuner i Sør-Trøndelag: Byneset, Skaun, Melhus, Gauldal, Holtålen, samt Tynset, Kvikne, Folldal, Vestlandet og Jemtland.

Slektstreet viser også noen lange slektstråder bakover i tid. Disse må karakteriseres som usikre, men er veldig interessante å kunne avklare. F.eks om våre aner i Jemtland virkelig var etterkommere av Harald Hårfagre.Smile

Jeg er også interessert i å få melding om feil og suppleringer. Vennligst klikk here for å kontakte meg hvis du har kommentarer eller tilbakemeldinger for dette webstedet. Family tree summary>

Dette webstedet ble til sist oppdatert May 23 2015 og det har for tiden 79 registrerte medlemmer. If you wish to become a member too, please click here.  

Hygg deg!


Go to family tree

Go to family photos
Family news
Yesterday
Morten Aasen joined another family site: Evy Valdresstuen Web Site
Oddvar Johansen joined another family site: Dedekam Web Site
Jørgen Aabech joined another family site: Hawkes Family Site (23andMe)
bent friis-nielsen joined another family site: Schwarz Web Site
May 22, 2015
Egil Oyangen joined another family site: Gerhardsen Kvidal Web Site
May 21, 2015
Per Arne Almås joined another family site: Nordli Andersen Web Site
Kjetil Aglen joined another family site: Ramstad Web Site
aud sjuve joined another family site: webseite der Familie Rogge
May 20, 2015
Jørgen Aabech joined another family site: Larsson Web Site
Oddvar Johansen joined another family site: Lars Reinertson Family Web Site
May 19, 2015
Gro-Helen Thomassen joined another family site: Nelson Web Site
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0004880
 
Loading...
Loading...