You are not logged in
Log in
Sign up
PremiumPlus family site
Welcome

Jeg hedder Lene Pilgaard Petersen og er webansvarlig for dette sted.
Dette sted blev oprettet ved hjælp af MyHeritage.com. Det er et rigtig godt system, hvor alle kan oprette et sted for deres famile og offentliggøre et stamtræ på nettet og dele deres billeder.    

     Smile Jeg Kan ikke tage æren for det slægtstræ der hedder Petersen, Det er min mands bror Lindy Søren Petersen og en af hans søstre, der har lavet det store detektivarbejde.Smile

Der ligger en bog på Hobro bibliotek, som hedder Munch-sagaen, forfatteren hedder Frederik Munch. Denne bog har min svoger Lindy fundet mange oplysninger i. 

Smile De andre træer er mine forsøg på at knække gåden om mine egne forfædre, samt de træer, som jeg er ved at oprette for mine børnebørn med deres aner. Der kan derfor godt være sammenfald af indhold i de forskellige træer; men det vil der jo blive, da de jo er mine efterkommere.Smile 

Hvis du har bemærkninger vedrørende dette sted, bedes du venligst kontakte mig ved at klikke på here.
Our family tree is posted online on this site! There are 3618 names in our family site. The earliest event is the birth of JENS BARFOD (1425). The most recent event is the death of Poul Christoffersen (Sep 1 2014).
Siden blev sidst opdateret den Oct 24 2014 og har i øjeblikket 34 medlem(mer). If you wish to become a member too, please click here.   God fornøjelse!


Go to family tree
Family news
Oct 23, 2014
A site member joined another family site: Skyum Svoldgaard Web Site
Oct 22, 2014
A site member joined another family site: Gloggengiesser Family Site
Oct 21, 2014
A site member joined another family site: Klindrup Web Site
Oct 20, 2014
A site member joined another family site: Wiggen Web Site
 
View older news
News articles
There are no news articles available
Visits
0002513
 
Loading...
Loading...