PremiumPlus family site
Welcome

Jeg hedder Henrik Nancke Poulsen og er administrator for denne familieside

Familiesiden dækker over flere grene af min egen familie, bl.a. Nancke fra min mors side, Poulsen fra min fars side, Langer fra min kones side, Nilsson fra min eks kones side og Rentsch som er min farmors familienavn.

Det er 100% gratis at blive medlem af familiesiden. Jeg dækker alle omkostninger til drift af siden, ca. 1.000,- pr. år og ingen medlemmer vil blive bedt om at bidrage.

Hvis du vil, kan du kontakte mig på min e-mail adresse: henrik.poulsen@mail.com

Oplysninger på siden kan gøres private. Dvs. at det kun er  den pågældende person der har adgang til dem, og de vil først blive synlige efter  personen er død.

Siden giver dig mulighed for at se dit slægtstræ, men forhåbentlig vil mange også hjælpe med at sikre at oplysninger er korrekte samt bidrage med data, historier eller billeder. Jo flere der bidrager des mere interessant vil siden være. For mange vil det kun være den ene gren af familien der er afdækket, men hvis du giver mig så mange oplysninger som muligt om din far, mor, bedsteforældre og oldeforældre, så skal jeg se hvad jeg kan finde.

Familiesiden tilbyder mange sjove og nyttige funktioner. Prøv funktionerne og oplev dit stamtræ på en ny måde. Du kan bl.a. få fremstillet en tidsbog, tidslinie, oversigt over nær familie og så er der en klassisk og moderne visning af stamtræet. Prøv også det nye hukommelsesspil eller den nye mulighed for selv at udskrive et slægtstræ.

Hjælp med at invitere familiemedlemmer til siden. Du kan selv invitere personer til familiesiden  (klik her http://www.myheritage.dk/FP/member-invitation-instant.php?s=117635421&mode=multiple) ellers sender du bare mig personens mail og så skal jeg sørge for at få inviteret vedkommende. Brug familiesiden i familien og hjælp med at få alle medlemmer af familien inviteret så siden hele tiden kan være opdateret med de nyeste begivenheder.

Hvis du har bemærkninger vedrørende dette sted, bedes du venligst kontakte mig ved at klikke på here. Du kan også skrive til mig med rettelser til data, tilføjelser eller andre ændriger, eller blot lægge det som kommentar på den pågældende person så ser jeg det også.

Har du problemer med at komme ind på siden, så send mig en besked. Det burde være ganske enkelt, men der kan selvfølgelig opstå problemer.

Our family tree is posted online on this site! There are 10721 names in our family site.

Siden blev sidst opdateret den May 25 2015 og har i øjeblikket 172 medlem(mer). If you wish to become a member too, please click here.   God fornøjelse!


Go to family tree
Family news
Today
A site member created a new family site: Brandt Web Site
A site member joined another family site: Bent Eriksen Web Site
May 19, 2015
A site member joined another family site: OVERGADE Web Site
May 17, 2015
A site member joined another family site: Mallory Family Site (23andMe)
A site member joined another family site: GleerupFamilyTree Web Site
A site member joined another family site: Dupont Web Site
May 16, 2015
A site member joined another family site: Bostrøm Web Site
A site member joined another family site: Kjeld Storm Web Site
May 14, 2015
A site member joined another family site: Min familie Web Site
May 12, 2015
A site member joined another family site: Mortensen Familie
May 11, 2015
A site member joined another family site: Hansen Web Site
May 09, 2015
A site member joined another family site: Anderson Web Site
A site member joined another family site: Schwarz Web Site
May 08, 2015
A site member joined another family site: Mathiasen Web Site
May 07, 2015
A site member joined another family site: Mikael Jensen
A site member joined another family site: Familjen Lindkvist Web Site
A site member joined another family site: Boegh Schau Familien Web Site
May 06, 2015
A site member joined another family site: Saltoft Web Site
May 03, 2015
A site member joined another family site: Behrndtz Web Site
A site member joined another family site: Birgittes 3 Web Site
May 02, 2015
A site member joined another family site: Birgittes 3 Web Site
A site member joined another family site: jørgensen Web Site
Apr 29, 2015
A site member joined another family site: Boese Web Site
Apr 22, 2015
A site member joined another family site: Sonja Milkaer Web Site
A site member joined another family site: Olsen Web Site
Apr 19, 2015
A site member joined another family site: June Sommer Strasks familie
Apr 17, 2015
A site member joined another family site: Bent Pedersen Web Site
A site member joined another family site: cyndi Web Site
Apr 13, 2015
A site member joined another family site: Bjeldskov Web Site
Apr 12, 2015
A site member joined another family site: Robin Schultz Web Site
 
View older news
News articles
Genealogy:Livsløbsinterviews
Posted by: Henrik Nancke Poulsen on Dec 29 2010 17:41

Til alle dem der kunne tænke sig at hjælpe lidt med slægtsforskningen har jeg udarbejdet nogle dokumenter som kan bruges af alle.

Et af de vigtigste redskaber er at bruge den information du kan få, meget let, fra de ældre i familien. Et brugt redskab af slægtsforskere er libsløbsinterviews hvor man på en struktureret form får spurgt ind til grundlæggende informationer og begivenheder i en persons liv. Det er en rigtig god måde at samle information, men det kan også give dig ny viden om de enkelte familiemedlemmer. Samalen kan evt. optages på en mobil telefon. Til hjælp for livsløbsinterviews har jeg udarbejdet en liste med punkter man kan bruge og det viser sig ofte at der kommer meget mere information.

Spørgeliste til livsløbsinterviews.pdf

Hvis du gerne vil bidrage med yderligere information så hent nedenstående dokumenter. De indeholder de information som meget gerne skulle med i slætsmaterialet.

Børneark.pdf

Aneark.pdf

Har du spørgsmål til brugen af de enkelte ark eller til livsløbsinterviews er du som altid velkommen til at kontakte mig på henrik.poulse@ftb-forum.dk eller på telefon 52726665.

Med venlig hilsen

Henrik Nancke Poulsen

0 Comments|3 Views|View full article
Local news:En tur til Assistenskirkegården oktober 2010...
Posted by: Henrik Nancke Poulsen on Oct 27 2010 05:45

I går var jeg en tur på Assistenskirkegården med Søren Kresten Arnbo og Magnus...

Det var en dejlig oktoberdag og vi havde sat hinanden stævne på Ørestad metrostation. Målet var sat på Assistenskirkegården, hvor vi skulle se Søren's morfars gravsted, Christen Nicolajsen.

Christen Nicolajsen var gift med Sofie Frederikke Nancke og senere Ane Cathrine. Han blev født i Skyum i Nordjylland og rejste i 1884 til Dragør hvor han bosatte sig og blev Post- og telegrafbestyerer, et hverv som senere overtages af hans datter Else. Christen bliver redaktør og udgiver Amagers Historie i 3 bind. Christen er meget lokalhistorisk interesseret og meget lokal aktiv og har haft stor betydning for Dragør. Christen har bl.a navngivet en del af Dragørs gader/veje, har startet en række lokale foreninger og har været med til at grundlægge nogle af Dragørs mest kend...

0 Comments|9 Views|View full article
Announcements:Nancke slægten....
Posted by: Henrik Nancke Poulsen on July 8 2010 21:15

Markus Skov-Sørensen har ydet et virkeligt stort bidag til klarlægning af Nancke slægten. Hans slægtsbog på ikke mindre en 32 tæt skrevne sider indeholder mange fakta og informationer om slægten.

Jeg har idag på bekræftelse fra kirken i Kiel om at de har fundet dåben af Christian Georg Nicolaus Nancke. De vil sende en kopi af kirkebogen.

Med Markus optegnelser er vi så langt med Nancke slægten at jeg tror at den stort set er dækket og også er opdateret til i dag.

Jeg håber at vi kan få koblet flere medlemmer til hjemmesiden, som kan bidrage med informationer og sikre at den forbliver opdateret. Jeg arbejder på at få opdateret siden med alle de nye informationer, men det vil tage nogle uger for de er meget der skal tastes ind.

Med venlig hilsen

Henrik Nancke Poulsen

0 Comments|51 Views|View full article
Announcements:Vi søger billeder...
Posted by: Henrik Nancke Poulsen on June 21 2010 15:35

Vi søger ældre billeder fra slægten, så hvis du har nogen liggende vil jeg meget gerne have dem sendt på mail eller CD.

Hvis du ikke selv mulighed for at scanne billederne, kan de sendes til mig og så skal jeg tage mig af det hurtigst muligt. Billederne returneres inden for en uge vedlagt en CD med billederne scannet i høj kvalitet. Det kan evt. også aftales at billeder afhentes og returneres personligt.

Der søges også billeder generelt, som kan bruges på stamtræet. Dvs. et ansigtsbillede. Du kan selv lægge et billede ind eller du kan sende det til mig og så vil jeg få det lagt ind.

Hjælp med af få indlagt billeder, det kan gøre slægtstræet mere indbydende at se på Smile

Henrik Poulsen

0 Comments|17 Views|View full article
Visits
0010456
 
Loading...
Loading...