You are not logged in
Log in
Sign up
Viewed this profile
0000347
 

Niclas Ramström

Gender:Male
Age:40's
Country:
 Sweden
Joined:November 5 2012 (2 years ago)
Niclas is a member of the site Anttonen-Raivonen-Kelkka Web Site

Other site memberships (by number of visits)

Ramström Web SiteSite manager, since Nov 5 2012
kentramstrom Web SiteMember, since May 8 2013
Johansson Web SiteMember, since Jan 24 2013
Sundstrand family siteMember, since Jan 5 2013
Hedman Web SiteMember, since Oct 9 2013
Hans Nordgren Web SiteMember, since Sep 23 2013
Stefan Web SiteMember, since Sep 2 2014
Ihander-Tenhovirta Web SiteMember, since Sep 30 2013
The Hallberg Family Web SiteMember, since Nov 10 2012
The IGNATIUS Family and our AncestorsMember, since Jan 13 2013
And 61 more »
Comments:
Hanne Marie Jensen Hej Niclas

Jeg opdagede, at du havde inviteret mig til din side - og kom ved en fejl til at slette det! Derefter har jeg været inde at checke slægtsskabet, og det forholder sig sådan, at vi stammer fra hver sin søster Henriksdatter Sandberg.

Din: Anne Henriksdatter Sandberg, bliver gift med Iver Vind til Starupgaard. Slægten Vind skulle være én af de ældste adelsslægter i Danmark, såkaldt ur-adel.


Min: Maren Henriksdatter Sandberg, bliver gift med Oluf Lauridsen Norby. Deres søn, Peder Olufsen Norby, gifter sig ganske vist med en Rosenkrantz, men selv er han i den grad lav-adel. I fuldskab kommer han i skænderi med sin tjener, som han ender med at slå ihjel. Derfor bliver han halshugget på slotspladsen i København d. 23. juli 1595.

Adel eller ej, det er ikke et slægtsskab, jeg ligefrem vil prale af! (Om han er beslægtet med Søren Norby, der agerer sørøver for Chr. II under Det Stockholmske Blodbad, har man ikke kunnet påvise - men det skulle ikke undre mig!)

Pointen er, at jeg ikke nedstammer fra adelsslægten Vind, men vi er selvfølgelig beslægtede via forældrene til de to søstre Henriksdatter Sandberg.

Mvh Hanne
one year ago
Niclas Ramström Hej Hanne! Tack för ditt mycket informativa meddelande. Jag brukar bjuda in alla som matchar mitt träd som innehåller både direkta förfäder, släkt samt ingift släkt. Så mitt träds är ganska brett... Finns släkten Vind kvar idag eller är den utdöd? Tack för ditt meddelande än en gång! //Niclas
one year ago
 
Loading...
Loading...