Anna Karina Nolsøe Dam

Anna Karina Nolsøe is a site manager of Dam Family Tree Web Site
Anna Karina Nolsøe created the site on January 23 2013 (2 years ago)
Anna Karina Nolsøe visited 367 times, last visit on July 13 2015 (19 days ago)

Other site memberships (by number of visits)

Aabech Web SiteMember, since Sep 29 2012
EydbjornKamar Web SiteMember, since Feb 13 2013
Dam Web SiteMember, since Apr 23 2013
Lis Taanning Web SiteMember, since Aug 4 2013
bornholm Web SiteMember, since Mar 18 2013
Quentin Web SiteMember, since Apr 8 2013
Jensen Web SiteMember, since Feb 21 2015
Torup Web SiteMember, since Mar 18 2013
peter Web SiteMember, since Jan 12 2014
Fals Web SiteMember, since June 21 2014
And 11 more »

Immediate family

<Private>
Partner
<Private>
Child
<Private>
Child
<Private>
Parent
<Private>
Parent
  
Comments:
Betina Fals Har du slægtsbogen over Graff? Hvis ikke og du mangler nogle svar spørg du bare.
one year ago
Betina Fals Forresten kan ikke godkende dig da jeg ikke er betallene mdlem.
one year ago
Anna Karina Nolsøe Dam Findes der en slægtsbog? Den vil jeg helt utrolig gerne se. Jeg kender slet ikke noget til din gren af familien. Er det Johan Frederik Graff fra 1845 vi har til fælles?
one year ago
Betina Fals Jeg er i familie med hans søster Karen Louise Amalie Graff 1848. Hun blev gift med Niels Peter Fals i 1876 og det er deres søn Jens Frederik Fals 1877 er min oldefar.
one year ago
Betina Fals Bog: Stamtavle over slægten Graff.
ved Vilhelm von Antoniemit3. København 1945
one year ago
Anna Karina Nolsøe Dam Min ane er så hendes søster: Caroline Frederikke Graff 1858. Hun gifter sig med Georg Nicolai Jacobsen og får min mormor Anna Christiane Jacobsen i 1880. Hvor kan jeg søge efter bogen? Rigsarkivet eller måske Københavns Stadsarkiv?
one year ago
Betina Fals Det aner jeg ikke. jeg fandt min, da vi tømte min farmors hus, for det er hendes job med slægtsforskning jeg forsøger at fortsætte med. Hvor hun i sin tid har den fra det aner jeg ikke.
one year ago
Anna Karina Nolsøe Dam Wow, det lyder spændende :) Jeg vil rigtig gerne betale for fotokopier og porto, hvis du får tid. Er du stødt på carl Frederik Graffs farfar: Jonas Graf/Graff? Ved hans borgerskab står der, at han kommer fra Holsten, men der stopper mit spor. Og jeg kan heller ikke finde hans kone Maria Magdalena Palm. Hun er konfirmeret i København, men hendes fødsel og død er et mysterie. Men en meget spændende hobby :)
one year ago
Betina Fals Bogen starter med Jonas Graff. Skræddersvend i København. ca 1751 i Hessen (Københavns Borgerskabsprotokol 1749-84, Pag. 302. S.A.). Begr. 30 juli 1792 i København (Tysk Reformerte). Gift 10 maj 1782 i København (sct. Petri) Maria Elisabeth Palm. 2 børn. Her står der heller ikke noget om hendes død, men jeg håber du kan komme videre med disse oplysninger. Jeg vil gerne fotokopiere til dig men det bliver ikke lige en af de første dage.
one year ago
Betina Fals Familien skulle have boet på Fiolstræde 181, København. Prøv at lave en folketælling på den adresse det kan være det kan hjælpe dig.
one year ago
Anna Karina Nolsøe Dam Du siger bare til - det haster ikke :) Jeg fik en arkivar på Stadsarkivet til at 'oversætte' Jonas Graffs fødested i borgerskabsprotokollen og han sagde, at der stod Holsten. MEN han har ihvertfald været i Hessen (Trendelburg), så det er rigtig spændende. Jeg har 4 børn: Johan Friderich fra 1783, Maria Elisabeth fra 1785, Johan Heinrich fra 1787 og Johan Christian fra 1792. Hvem har du? Johan Friderich og Johan Heinrich bliver borgere den samme dag :) Måske er det nemmere, hvis vi skriver over almindelig mail? Skriver lige min adresse til dig på MyHeritage-mail. Har du forresten et træ på Ancestry?
one year ago
Betina Fals Hej. du må undskylde at det er så længe siden jeg sidst har skrevet til dig, men der er sket en masse privat så har ikke haft tiden. Nej har jeg ikke . Kender ikke den side men vil da prøve.
307 days ago
Betina Fals Jeg kan ikke lige finde din men her har du min fals@privat.dk
307 days ago
Ancestor search:
Search

Download our exceptional genealogy software for free

Fun & simple to use
Imports your GEDCOM files easily
Smart Matching™ technology
Supports 40 languages