Viewed this profile
0000811
 

Fagd Ggøæg

Gender:Male
Age:70's
Country:
 Denmark
Joined:March 8 2010 (5 years ago)

Site memberships (by number of visits)

Jensen Web SiteSite manager, since Mar 8 2010
randers Web SiteMember, since Mar 8 2011
BrobtownMember, since May 2 2011
Lisses stamtrae Web SiteMember, since Aug 16 2011
KOK Web SiteMember, since Oct 6 2011
kruse Web SiteMember, since Aug 11 2011
Andersen FalsterMember, since June 1 2011
Jönsson Web SiteMember, since Aug 15 2011
Foehns Web SiteMember, since June 2 2011
Hoe Web SiteMember, since Feb 10 2011
And 49 more »
Comments:
Kirsten Strange Hej Tage
Mit navn er Kirsten Strange, jeg bor i USA, og er lige begyndt,( at prove), at lave mit Stamreae. Jeg har faaet en masse oplysninger igennem dit arbejde med Stamtraeet.
men det har vaeret lidt svaert for mig at gaa ind i kirkebogerne, men jeg har en veninde herovre, som vil prove at hjaelpe mig. Det har vaeret spaendende for mig.
Hilsen, Kirsten
4 years ago
Fagd Ggøæg Hej Kirsten
Tak for de pæne ord om mit stamtræ. Som jeg læser dit brev så kender du ikke den side der hedder Arkivaliaonline - http://www.arkivalieronline.dk/ -det er alle kirkebøger og folketællinger der er affotograferet og lagt ud på Statens arkivers hjemmeside. Siden er gratis, men man skal tilmelde sig, hvilket er ukompliceret. Prøv den, det er en guldgruppe for os slægtsforskere, og især alle der er langt væk fra arkiverne.
Hvis der er noget jeg kan hjælpe med, så mail til mig.
Med venlig hilsen
Tage
4 years ago
Ingelise Hartmann Hej Tage.
Da mit stamtræ flettes ind i dit, mener jeg at du har fundet nogle forkerte forældre til Hans Peter Hansen. Min mormor er Agnes Valborg Hansen som blev gift Hartmann.
Jeg har alle oplysningerne på de personer jeg mener er de rigtige undtagen Deres vielse som jeg er ved at kigge efter. Har du billeder af noget af familien så vi eventuelt kunne udveksle og hvem er du i lige linie med.

Mange hilsner
Ingelise Hartmann
4 years ago
patrick jensen Hej Tage

Da jeg er ved at oprette vores "træ" kan jeg se at vi rammer hianden ved mange navne, så vil da gerne vide hvor vi ligger henne i familien hvis vi gør det.. feks. arne jensen er min far mvh. patrick jensen
4 years ago