Log in
Sign up
Community
Viewed this profile
0000316
 

Abdul Rahim Bahaman

Gender:Male
Age:50's
Country:
 Malaysia
Joined:June 25 2009 (5 years ago)

Site memberships

KGV1975 Web SiteMember, since June 25 2009
Comments:
RAZALI UJANG Assalamualaikum Rahim,

Sekarang mengajar di mana?
4 years ago
RAZALI UJANG muat turunkan gambar ganti gambar "default" tu!!
4 years ago
Abdul Rahim Bahaman now kat Seremban.....mana lah terbang nye bangau kalo tak hinggap blakang kerbau gak.....sejauh melaut seluang akhir nye balik ke muara sungai jua.... Tak ngajar dah....tengok org ngajar lak hehehe
4 years ago
RAZALI UJANG saya kerap juga lalu dekat jalan melang, kuala pilah kerana ziarah anak di sms kp dan sbpi jempul dari 1999 hingga sekarang. ,terkenong juga kg kawan lama.
4 years ago
Abdul Rahim Bahaman ok Mr. Rajesh......(ingt lg nama tu??) umah kat melang tu dh tepi highway hehehehe Now duk kat Lavender Heights.....so sblom smpai Melang lalu dulu Lavender Hgts...(kalo dari seremban la) kontek la den ni 012 954 1539
tQ
4 years ago
RAZALI UJANG Waduh, x jauh tu saya tinggal di Seremban Jaya, lagi dekat dengan highway PLUS,. Boleh dihubungi 0136215325
4 years ago
Abdul Rahim Bahaman Seremban Jaya.....biase gak gi area tu, mcm time nk beli tiket bas, Trans kat Petronas ....Insyallah, Raya nie leh sampai kot hehhehehe tp bg la address yg specific ok. BTW anak baru ada brape????
4 years ago
RAZALI UJANG 2504, SJ 2/1 dah hampir sangat dengan Petronas = 900 m, Sehingga kini ada 7 anak, 3 L 4P semua sedang belajar, 3 di U, 2 SM dan 2SR.
4 years ago
Abdul Rahim Bahaman Bapa mithali......Tahniah ats rezqi Allah. Mak budak2 tu keje?
saya lak...anak 4 - 2 guys 2 galz. 1=UiTM 1= UIA 1= form 5 di SM Sains di Pahang, 1= form 1 di SMK Seri Pagi S'ban. Dengar berulang ke KL utk keje??? Pejabat mana yea....
4 years ago
RAZALI UJANG duduk rumah saja sekarang ni, buat tuisyen dan urusan domestik. Saya berulang di Putrajaya ,bertugas di Jabatan Penerbangan Awam (DCA) dalam skim perkhidmatan kawalan trafik udara (A) di Bahagian Pengangkutan Udara menguruskan kelulusan jadual penerbangan, hak mendarat dsbnya, jika guru skimnya (DG).. Dalam 28 hari saya kena bertugas di Menara Kawalan Trafik Udara di KLIA atau di Pusat Kawalan Trafik Udara di Subang untuk mengawal kapal terbang sentiasa berada di dalam keadaan selamat bermula dari nak hidup enjin hinggalah mendarat, memberi maklumat mendarat, cuaca dsbnya menggunakan RADAR.
4 years ago
Abdul Rahim Bahaman waduh....canggih n sophisticated keje tu!!!
nanti free kite jumpe ok.....
Selamat Berpuasa
4 years ago
Zulkifli Baharudin How are you?
4 years ago
Abdul Rahim Bahaman Me doin good.....! Captain Hostel cmne lak? been so nostalgic since joining Heritage nie... Keep in touch ok
4 years ago
Ruslan Ali just yesterday on d 4th,5th,6th n 7th went back to Tampin....yo laaa...tak bising pulak nanti macam pokan Tampin....hehehehe....berbuko ngan famili sementaro ado lai..sok luso kito pulak jadi orang tuo....maybe hari raye the 3rd in Tampin cos my 3rd girl got her semester exam back in UIA PJ...remember we met last time....all d best bro Yem...
4 years ago
Muhammad Taslim Mohd Razin Salam..Pe kabar pak cik?em,ari tu pak cik comment kat page saya "wish to know you more"..tertanye2 la jugak,camne pakcik leh visit page saye...harap pkcik reply coz maybe we can know each other better..k..
W'salam........
4 years ago
RAZALI UJANG Assalamualaikum Rahim, Ruslan dan Zul,

WE have gathering on 17th October 2009 at Royal Bintang from 2-5 pm. Kindly attend and confirm you attendance with Bakhri or Faizal. Thank you
4 years ago
Abdul Rahim Bahaman Yes I'm coming insyallah....cya there!
4 years ago
Abdul Karim Abdul Bari salam rahim, apo khabar, it is amzing that you could still remember my past "crime"...hehehe, so good to be touching base with you and the rest after all these years
4 years ago
Abdul Rahim Bahaman thnx for the reply...knows wut..? we expect u to turn up last Saturday kat Royal Bintang!!
Pagi tadi.....Shuib Ibrahim ingt? yessss i called him kat fon opis dia...dia ade mention ur name..jumpe u....
Takpe...next time around..we meet ook
chat like the good old dayz
4 years ago
Abdul Karim Abdul Bari iyo lah, bilo tengok gambar nampak best la....maybe next time, den and family dok kek doha, qatar since july 2007, insyallah next year we could meet........take care and salam to all geng lamo
4 years ago
Abdul Rahim Bahaman Doha???? thts real far...... Tell me wut u doin there? and.....bile agak2 blik Malaysia?
4 years ago
Abdul Karim Abdul Bari working for qatar petroleum here in doha, balek usually in august, next year probably around mid aug 2010, sempat puasa and raya sekali, insyaALLAH....
4 years ago
Abdul Rahim Bahaman feel proud of you Mr. Oilman heheehee Moga dimurahkan lg rezqi dan kurniakan kesihatan yg sempurna! How many kids you having at the moment? ...more to come? hehehehe Your wife is with you there.....? working too?
Anyway...thnxs for responding to me enquiries, nice to able to contact to you...my one time best friend....and school mate...
4 years ago
 
Loading...
Loading...