Takaisin

Miten pääsen käyttämään Record Detective™ -ominaisuutta osumiini?

Record Detective™ -ominaisuuden saa käyttöönsä kahden pääreitin kautta: Record Matches -linkin  tai MyHeritagen online-digitaalisen arkiston, SuperSearchin kautta.

Record Match

Record Match on jokin sukuhistoriasi tärkeä dokumentti, kuten esivanhempiesi syntymätiedot, sukulaisen haudan kuva tai sanomalehtiartikkeli. Record Match -osumat lasketaan automaattisesti kaikille MyHertiage-sukupuille.

1) kun olet kirjautunut sisään perhesivustollesi, käy Sukupuu-valikon Record Matches -sivulla. Voit katsella osumia henkilöittäin tai historiallisten kokoelmien mukaan.

Put tooltip here

2) Jos katselet osumia kokoelmittain, klikkaa Tarkastele Osumaa -painiketta minkä tahansa kokoelman kohdalla ja näet siitä kokoelmasta löytyneet osumat.

Put tooltip here
3) Klikkaa sinistä “Tarkastele osumaa” -painiketta katsoaksesi osuman yksityiskohtia tietuesivun kautta. Yllä näytetty väestönlaskentadokumentti listaa muut väestönlaskennan aikaisen kotitalouden jäsenet.

Put tooltip here
Record Detective™ näyttää kaikkien  kotitalouden jäsenten tietueet, jotka ovat löytyneet väestönlaskennassa.  SuperSearch Record Detective™ on kätevä myös, kun löydät kiinnostavan historiatietueen SuperSearchillä, joka on MyHeritagen historiatietueiden hakukone ja porttisi miljardeihin historiatietueisiin.

1) Siirry SuperSearchiin www.myheritage.com/Tutkimus -sivulla ja hae yksilö, josta olet kiinnostunut.
Put tooltip here
2) Saat listan kaikista tietuesta ja sukupuuprofiileista, jotka sopivat hakuusi.  Klikkaa mitä tahansa niistä.

Put tooltip here

3) Jokaisella tietuesivulla Record Detective™ yrittää löytää lisää tietueita niistä henkilöistä, jotka ovat löytämässäsi tietueessa ja näiden henkilöiden sukupuuprofiilissa.

Put tooltip here

Jos löysit sukupuuprofiilin, joka koskee hakuasi, huomaa, että voit ottaa yhteyttä MyHeritagen käyttäjään, joka on julkaissut tämän profiilin. Tämä käyttäjä on tavallisesti tuon henkilön sukulainen ja siksi mahdollisesti sinunkin sukulaisesi.

Found a relative through Record Detective™? Contact the tree owner to exchange more information and photos, and expand your knowledge.

Ryhmät: Record Matches
Löytyy myös täältä: