Log in
Sign up
View all  |  Close all
#
Subject
Posted by
Actions
1
Upload stops at 99%
Jack M. Donato
- Close
For the last few days I have had the program upload the new information and it goes from ) to 99% pretty quick, but the other day I waited almost 30 minutes. Today I made a few changes and its doing it again almost 20 minutes and it hasn't completed the upload, what's going on?

Jack

Jack M. Donato
Sunbury, PA
- Reply
2
RE: Upload stops at 99%
Charmaine L
- Close

Hiya,      

I am having similar problem.

Mine gets to 100%, but just sits there on 'processing' or updating to site. I've tried to upload for the past couple of days with the same thing happening everytime. The other day I had to go out and left the computer on so the upload could finish and after many hours it was still sitting on 100%, but still  'processing' to site. The only option in the program is to 'Cancel', the 'finish' button is greyed out and not clickable. This just stays like that for hours, and if I want to close the program or go back to viewing the tree I have to select the 'Cancel' button. If I click 'Cancel' what does this mean??

 I've checked the site and my tree is there, but I'm concerned that some info or data isn't being transfered because it just isn't 'fininshing' a proper upload.

 What's going on?

Charmaine L
Australia
- Reply
3
RE: Upload stops at 99% [2]
Esther Weinberg
- Close

Hi, 

This publishing problem has been fixed. I just wanted to follow up and make sure that you have been able to publish since then.

Next time you have a tech support question, please write on the support boards instead :)

Best Regards, 

Esther / MyHeritage Team 

Esther Weinberg
- Reply
 
Loading...
Loading...